Zwolle richt Team 2015 op

In Zwolle zijn veel mensen actief bezig met de Millen­niumdoelen, in eigen stad en ver weg. Om hier verder vorm aan te geven wordt een Zwols Team 2015 opgericht, een groep mensen die zich wil inzetten voor het behalen van de Millenniumdoelen in Zwolle. Een Team 2015 mobiliseert bedrijven, organisaties, individuen en gemeentemensen en vormt het gezicht van de Millennium Gemeente.

Zwolse wereldburgers die meer willen weten over het Team 2015 of over hoe zij een millen­nium initiatief kunnen realiseren zijn welkom op de bijeenkomst op woensdag 10 oktober 2012 van 19.30 uur tot 22.00 uur. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in Doepark Nooterhof, Goertjesweg 1 in Zwolle.

Wie gebruik wil maken van een stand of zich wil aanmelden voor de bijeenkomst kan contact opnemen via de mail. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Werkgroep Zwolle Millenniumstad. Kijk hier voor het programma en andere informatie.

Meer weten over Teams 2015? Klik hier.