160 millennium gemeenten

Foto Wereldarmoededag8

Utrecht heeft een Team 2015 en al veel succesvolle activiteiten op poten gezet!

Utrecht is sinds 2007 Millennium Gemeente. Onder leiding van Team 2015 Utrecht brengt de gemeente initiatieven op het gebied van de Millenniumdoelen in de stad samen. Op deze manier draagt Utrecht bij aan het halen van de Millenniumdoelen in 2015.  Niet alleen door te werken aan duurzaamheid en eerlijke handel in de stad zelf, maar ook door projecten wereldwijd te ondersteunen. Begin 2009 werd Utrecht uitgeroepen tot Meest Inspirerende Millennium Gemeente. En nog steeds inspireren veel organisaties in Utrecht anderen om zich in te blijven zetten voor de Millenniumdoelen.

Kijk op utrecht.millenniumgemeente.nl voor meer informatie en gebruik dit als voorbeeld! Deze website wordt door Team 2015 Utrecht slim ingezet om het publiek in Utrecht te informeren over activiteiten en behaalde resultaten. Wil jouw lokale stichting of Millenniumplatform ook zo'n website? Stuur een mail naar millenniumgemeente@vng.nl.

al het nieuws >>

Rode knop copy