Millenniumgemeenten

160 millennium gemeenten

Millennium Gemeente Súdwest Fryslân voor laatste maal in teken van Millenniumdoelen tijdens 2015Festival.

Op 5 september wordt het historische elfstedenstadje IJlst in Millennium Gemeente Súdwest Fryslân omgetoverd tot het feestelijke centrum van de strijd voor een betere wereld.

Lees meer...

Festival ‘Hier en Daar’ Utrecht

Tijdens dit festival straalt Utrecht uit dat zij met recht een wereldstad is. Op zaterdag 26 september is dat te zien, te voelen en te proeven. De ruim 100 initiatieven die in de stad werken aan een betere wereld leggen allen de link tussen hier en daar en laten zien Internationale samenwerking niet moeilijk en ‘ver weg’ hoeft te zijn!

Lees meer...

Duurzaamheidsweek in Millenniumgemeente Ten Boer

Van 9 tot 16 oktober staat gemeente Ten Boer in het teken van duurzaamheid. De hele week lang is er van alles te leren over de mogelijkheden van duurzaamheid in de eigen omgeving. Zo is er onder andere een duurzaamheidsmarkt, de verkiezing van de meest duurzame ondernemer, en een politiek cafe met duurzaamheidsdebatten. De week begint symbolisch op de dag van de duurzaamheid en eindigt op 16 oktober: wereldvoedseldag.

Lees meer...

18 juli: Millennium Fietstocht Heerlen

De Millennium fietstocht van vorig jaar viel bij velen in de smaak en daarom organiseert de werkgroep Heerlen Millennium gemeente – onderdeel van Heerlen Mondiaal-  dit jaar opnieuw een fietstocht langs verschillende locaties die te maken hebben met de Millennium doelen.

Lees meer...

Volg ons op Facebook en Twitter

Nieuwsbrief

meldjeaanvdnieuwsbrief

Volg onze campagne op Twitter