Millenniumgemeenten

160 millennium gemeenten

Upload Your World

 

 Een creatieve workshop voor jouw school of jongerencentrum!

4 april: Open dag SOKPO Amersfoort

Het doel van deze dag is om mensen te laten proeven van Afrikaanse en Ghanese cultuur en om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de activiteiten van Stichting SOKPO. Er wordt een kunstveiling georganiseerd, er zijn marktkraampjes met Afrikaanse spullen en eten, optredens met zang en dans, een lezing over Ghana en uitleg over welke projecten SOKPO uitvoert, hoe en waarom. De dag wordt geopend door wethouder Bertien Houwing.

Lees meer...

10-12 april: Masterclass Young & Fair in Utrecht

De Masterclass Young & Fair zal jong volwassenen een weekend lang bij elkaar brengen om geïnspireerd, gemotiveerd en geactiveerd te worden om na te denken over duurzame ontwikkeling en fair trade. De jongeren kunnen kiezen uit drie thema's om zich in te verdiepen tijdens het weekend.

Lees meer...

11 april: Informatie- en actiebijeenkomst armoede MOS Meerssen

Informatie- en actiebijeenkomst met als thema Armoede daar en hier; Samenhang in mondiale wereld.

Lees meer...

30 april: Finale Wereldverbeteraar van het Jaar 2015

De Millennium Gemeente campagne is tussen 16 februari en 30 april in heel Nederland op zoek naar de Wereldverbeteraar van het Jaar. Door middel van een interactieve wedstrijd, worden middelbare scholieren uitgedaagd om te laten zien op welke manier zij bijdragen aan de Millenniumdoelen.

Lees meer...

Volg ons op Facebook en Twitter