Millenniumgemeenten

160 millennium gemeenten

Upload Your World

 

 Een creatieve workshop voor jouw school of jongerencentrum!

'Think Global, Act Local' seminar op 30 april

VNG International organiseert een seminar voor raadsleden, bestuurders en inwoners van Nederlandse gemeenten. Het evenement blikt terug op de successen van de Millennium Gemeente campagne, en kijkt vooruit naar de toekomst en de nieuwe wereldwijde doelen: de Sustainable Development Goals. Het seminar Think global, act local! vindt plaats op 30 april 2015 in het Mediaplaza te Utrecht. Hoofdspreker: Jan Terlouw.

Lees meer...

30 april: Finale Wereldverbeteraar van het Jaar 2015

De Millennium Gemeente campagne is tussen 16 februari en 30 april in heel Nederland op zoek naar de Wereldverbeteraar van het Jaar. Door middel van een interactieve wedstrijd, worden middelbare scholieren uitgedaagd om te laten zien op welke manier zij bijdragen aan de Millenniumdoelen.

Lees meer...

10-12 april: Masterclass Young & Fair in Utrecht

De Masterclass Young & Fair zal jong volwassenen een weekend lang bij elkaar brengen om geïnspireerd, gemotiveerd en geactiveerd te worden om na te denken over duurzame ontwikkeling en fair trade. De jongeren kunnen kiezen uit drie thema's om zich in te verdiepen tijdens het weekend.

Lees meer...

27 april en 5-6 juni: Bekerstreet tijdens Koningsdag en Indian Summer Festival Langedijk

Tijdens Koningsdag en het Indian Summer Festival in Langedijk wordt door de Millennium Gemeente Langedijk wederom een Bekerstreet georganiseerd. Rond de 100 vrijwilligers zullen ervoor zorgen dat bio-afbreekbare PLA bekers worden ingeleverd, zwerfvuil wordt voorkomen en zullen bezoekers geïnformeerd worden over de Millenniumdoelen, met de nadruk op duurzaamheid en grondstoffen.

Lees meer...

Volg ons op Facebook en Twitter

Nieuwsbrief

meldjeaanvdnieuwsbrief