Millenniumgemeenten

160millennium gemeenten Google map

Upload Your World

 

 Een creatieve workshop voor jouw school of jongerencentrum!

Agenda

Sport- en spelmiddag met Millennium Gemeente activiteiten in Aa en Hunze

Op woensdagmiddag 15 oktober organiseert Millenniumplatform Aa en Hunze een sport- en spelmiddag voor basisschoolkinderen. Het Millenniumplatform Aa en Hunze zal aanwezig zijn met een spel over de Millenniumdoelen en Millenniummemory.

Lees meer...

Netwerkbijeenkomst Millennium-Next

 

Werkgroep Zwolle Millenniumstad organiseert op 18 september 2014 een netwerkbijeenkomst in het Stedelijk Museum Zwolle! Kom luisteren en meepraten over projecten, nieuwe 2030-doelen, ontwikkelingen en kansen. Samen met particuliere initiatieven, scholen, bedrijven, stichtingen, beleidsmakers en politici die zich inzetten voor de millenniumdoelen en de strijdvoor een betere rechtvaardige wereld.

Lees meer...

SISABplus bijeenkomst Projecten in Ghana: ervaringen van jongeren

 Sinds een aantal jaren neemt het aantal jongeren dat actief deelneemt aan projecten in ontwikkelingslanden toe.  Er zijn momenteel verschillende organisaties die reizen organiseren om ter plaatse werkzaamheden te verrichten; vaak  zijn dit bouwprojecten en/of activiteiten voor scholing. Deelnemers moeten zelf hun reiskosten betalen en daarnaast ook nog een bijdrage leveren aan het project. Tijdens de komende bijeenkomst zullen een aantal jongeren over hun ervaringen opgedaan  in Ghana vertellen.

Lees meer...

6 september: 2015FESTIVAL

Tiende Millenniumfestival (2015FESTIVAL) in IJlst start met goed nieuws over de Millenniumdoelen.

Lees meer...

Millennium Gemeenten gezocht voor Wereldarmoededag 2014

VNG International biedt net als vorig jaar aan Millennium Gemeenten gratis ondersteuning en materialen om de publieksactie Wereldarmoededag uit te voeren op 17 oktober. Wil jij een ludieke actie organiseren bij jou in de buurt? Lees verder voor meer informatie!

Lees meer...

Tot 30 oktober aanmelden voor cofinanciering activiteiten 2014 mogelijk

Heb je een leuk initiatief voor dit najaar? Bijvoorbeeld een Millenniummarkt rondom de feestdagen of een workshop op de dag van de Duurzaamheid in oktober? Maar heb je geen budget om een succesvolle activiteit te organiseren? In het kader van de Millennium Gemeente campagne heeft VNG International een cofinancieringfonds voor lokale initiatieven.

Lees meer...

6 september: Millenniumloop 2014

De zesde editie van deze prachtige estafetteloop voor het goede doel wordt gehouden op zaterdag 6 september, zet het vast in je agenda!

Lees meer...

11 september: Debat "De toekomst van ontwikkelingssamenwerking vanuit perspectief Afrikaanse diaspora"

Stichting Oikos maakt deze zomer ruim baan voor de Afrikaanse stem. In vier debatten zal gesproken worden over thema's als armoedebestrijding, voedsel, digitale revolutie, kansen en bedreigingen voor afrika, corruptie en vrouwenrechten.

Lees meer...

20 september: Training MyPlan, de 5 bouwstenen om tot een goed projectplan te komen

Ga je aan de slag in het buitenland met een project of een andere activiteit en ben je op zoek naar overzicht zodat alle aspecten zijn uitgewerkt? Heb je een projectidee en wil je zien of je aan alles hebt gedacht?Het projectplan is de basis; ken jij de 5 bouwstenen om je project tot een succes te maken? Op zaterdag 20 september 2014 biedt de training MyPlan je dé kennis en vaardigheden om tot een goed projectplan te komen.

Lees meer...

Wilt u ook met uw activiteit in onze agenda?

Stuur dan een mailtje met de nodige informatie naar: millenniumgemeente@vng.nl 

Subcategorieën

Volg ons op Facebook en Twitter